"Čistoća" dobija novu zgradu na Koniku

"Projekat će doprinijeti i efikasnijoj saradnji sa Deponijom, imajući u vidu da će se oba gradska preduzeća, koja se bave odlaganjem i deponovanjem otpada nalaziti na Vrelima Ribničkim", dodaje se u saopštenju

4254 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Glavni grad Podgorica
Ilustracija, Foto: Glavni grad Podgorica

Nova upravna zgrada gradskog preduzeća "Čistoća" u Podgorici, biće izgrađena na Koniku, saopštili su iz Glavnog grada.

"Predmetna lokacija se nalazi u Ulici Španskih boraca na Koniku, i riječ je o površini od 17.901 metara kvadratnih, za koju je urađeno idejno rješenje", kazao je Direktor gradskog preduzeća "Čistoća" Andrija Čađenović.

"Kompleks će činiti dvije upravne zgrade za potrebe administracije, radionica za opravku mehanizacije sa perionicama, otvoreni i zatvoreni magacini, mobilna i električna pumpna stanica, portirnice i veliki parking prostor", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Iz Glavnog grada navode da su sredstva opredijeljena iz budžeta tekuće godine, čime će se obezbijediti izrada Glavnog projekta dok će javni poziv biti raspisan tokom narednih dana.

"Projekat će doprinijeti i efikasnijoj saradnji sa Deponijom, imajući u vidu da će se oba gradska preduzeća, koja se bave odlaganjem i deponovanjem otpada nalaziti na Vrelima Ribničkim", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: