Kovačeviću uručena plaketa Bokserskog saveza

Kovačeviću se zahvalio na priznanju i obećao da će Opština Nikšić i u narednom periodu pomagati sportiste i sportske klubove u skladu sa svojim mogućnostima

6089 pregleda 9 komentar(a)
Sa dodjele plakete, Foto: Opština Nikšić
Sa dodjele plakete, Foto: Opština Nikšić

Predsjedniku Opštine Nikšić, Marku Kovačeviću, uručena je plaketa od Bokserskog saveza Crne Gore za pomoć koju je lokalna uprava pružila bokserskom klubu "Nikšić" u regionalnoj ligi za sezonu 2022/2023.

"Opština Nikšić daje veliki doprinos razvoju i unapređenju sporta u našem gradu. To ćemo činiti i u budućnosti kako bi naši sportisti i sportski klubovi predstavljali naš grad i zemlju na najbolji mogući način. Želim im još mnogo dobrih rezultata i da osvoje još mnogo medalja, a naša podrška neće izostati", poručio je Kovačević.

Zahvalio se na priznanju i obećao da će Opština Nikšić i u narednom periodu pomagati sportiste i sportske klubove u skladu sa svojim mogućnostima.

Nikšićki bokser Marko Raičević proglašen za najboljeg juniora u prošloj godini, a zahvalnicu je dobio i urednik sportske emisije "Arena" na lokalnoj televiziji Igor Ćulafić.