Inženjerijska četa VCG angažovana na proširenju puta Čevo - Markovina

Radovi koji će, kako je planirano, trajati oko dva mjeseca, počeli su prije dvije nedjelje i do sada je prošireno oko 2,2 kilometra puta

2450 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Ministarstvo odbrane
Foto: Ministarstvo odbrane

Dio pripadnika Inženjerijske čete Bataljona za podršku angažovan je na proširenju puta na dionici Čevo - Markovina, u Prijestonici Cetinje, u dužini od 10 kilometara, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Radovi koji će, kako je planirano, trajati oko dva mjeseca, počeli su prije dvije nedjelje i do sada je prošireno oko 2,2 kilometra puta.

Iz Ministarstva odbrane su kazali da će ta zahtjevna dionica proširenjem postati sigurnija za vozače i da će se lakše tim pravcem komunicirati između Cetinja i Danilovgrada.

Na trasi su svakodnevno angažovane dvije inženjerijske mašine i dva motorna vozila. Radovi se izvode shodno Ugovoru o tehničko-poslovnoj saradnji između Ministarstva odbrane i Prijestonice.

Sekretar Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj u Prijestonici Cetinje Vladan Radunović, koji je obišao teren, istakao je uspješnu saradnju sa Vojskom Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Bonus video: