Dukaj čestitao Dan Opštine Zeta: Uspostavljenje efikasne javne uprave u skladu sa potrebama građana zajednički pripritet

"Zeta je jedinstveno mjesto, u čije biće je utkan duh crnogorske istorije i tradicije"

1925 pregleda 0 komentar(a)
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministarstvo javne uprave biće pouzdan partner Opštini Zeta za uspostavljanje normativnog okvira, kao i efikasne javne uprave, u skladu sa potrebama građana, poručio je ministar javne uprave Maraš Dukaj.

Kako se navodi iz ovog vladinog resora on je čestitao 8. februar Dan opštine Zeta predsjedniku Opštine Zeta Mihailu Asanoviću i predsjedniku Skupštine opštine Luki Krstoviću.

"Zeta je jedinstveno mjesto, u čije biće je utkan duh crnogorske istorije i tradicije. To je žitnica Crne Gore, velikog prirodnog potencijala, sa idealnim geografskim položajem, koja spaja Podgoricu sa Skadarskim jezerom i Jadranskim morem, i samim tim, poželjna za život i rad, ne samo vrijednih i preduzetnih Zećana, nego i svih ljudi koji požele ovdje da žive i rade", navodi Dukaj.

Kako je rekao na građanima Zete je da život organizuju u skladu sa prirodom, ali i sa dobrim projektima, koji vode modernizaciji i napretku.

"Vjerujem da će rukovodstvo iskazati ambicije i umijeće u tom pravcu, jer je kvalitetan život građana cilj koji nema alternativu. Želim vam još jednom, srećan Dan opštine", zaključio je Dukaj.

Bonus video: