Abazović: U narednom periodu da svjedočimo ubrzanom napretku Zete

Premijer u tehmničkom mandatu čestitao Dan Opštine Zeta

1587 pregleda 6 komentar(a)
Abazović, Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore
Abazović, Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

Mišljenja sam da je, uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, pred nama novo razdoblje modernizacije i prosperiteta, koje je u interesu svih građanki i građana Zete, rekao je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, one je Dan opštine Zeta čestitao predsjedniku Opštine Mihailu Asanoviću, predsjedniku Skupštine opštine Luki Krstoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Zete.

"Dozvolite da vam, u ime Vlade Crne Gore i svoje lično, čestitam 8. februar sa željom da u narednom periodu svjedočimo ubrzanom napretku Zete", dodao je Abazović.

Dodao je kako je vjeruje da je strateška okrenutost državne administracije stvaranju ekološki održivog društva, diversifikaciji privrede, realizaciji infrastrukturnih projekata i obogaćivanju turističke ponude, komplementarna viziji daljeg razvoja Opštine Zeta.

"U želji da na temeljima zajedničkog rada i mjerljivih rezultata potvrdimo da je Crna Gora na pravom putu, a građanke i građani Zete osjete ekonomski i sveukupni boljitak, još jednom, najsrdačnije vam čestitam Dan opštine", zaključio je Abazović.

Bonus video: