CANU izdanja od sada u knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva

Riječ je o veoma zanimljivim djelima, iz raznih oblasti, koje je Crnogorska akademija nauka i umjetnosti izdala u posljednjih nekoliko godina

2479 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva saopštio je da se izdanja Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU) od sada mogu naći u knjižarama Zavoda.

Kako navode iz Zavoda, u saopštenju koje je potpisala direktorica Aleksandra Hajduković, riječ je o veoma zanimljivim djelima, iz raznih oblasti, koje je Crnogorska akademija nauka i umjetnosti izdala u posljednjih nekoliko godina.

"Nastavljajući u pravcu širenja svoje ponude, u našim knjižarama, takođe, mogu se naći djela renomiranih izdavača iz regiona, kao što su: Akademska knjiga, Geopoetika, Treći trg, Clio, VBZ, Kreativni centar, CID i mnogi drugi", piše u saopštenju.

Na ovaj način, kako kažu, Zavod je značajno obogatio svoju ponudu i time postao mjesto gdje se mogu naći knjige koje nijesu komercijalnog karaktera, ali koje imaju širi edukativni i kulturološki značaj i kojih, najčešće, nema u drugim knjižarama.

"U tom pravcu ćemo nastaviti i ubuduće, obogaćujući našu ponudu knjigama renomiranih izdavača iz zemlje i regiona. Podsjećamo da se knjižare Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva nalaze u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju i Baru", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: