Djeca i stariji uživali na snijegu

Opština Nikšić organizovala izlet na Vučje za korisnike Dnevnog centra

7310 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Dnevni centar
Foto: Dnevni centar

Za korisnike, njihove roditelje, kao i osoblje JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić, organizovan je jednodnevni izlet na Ski-centru Vučje.

Izlet je organizovala, kao i prošle godine, Opština Nikšić, u saradnji sa Dnevnim centrom.

Da je uživanje na snijegu svima prijalo i da za zimske radosti godine nijesu bitne, pokazala je baka Milica koja je vješto upravljala sankama i spustila se niz stazu.

Izlet je upotpunila proslava 17. rođendana jednog Luke, a predstavnici lokalne uprave, potpredsjednik Opštine Mitar Goranović, šef kabineta predsjednika Marko Perućica i sekretar Sekretarijata za finansije, razvoj i preduzetništvo Zoran Šoškić, uručili su djeci prigodne poklone, kao uspomenu na dan proveden na snijegu.

”Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pomognemo korisnicima Dnevnog centra. Izlet je samo jedna od aktivnosti kojom pokazujemo brigu o njima. Veoma je važno da i oni uživaju u zimskim čarolijama”, poručio je Goranović, i obećao da će lokalna uprava nastaviti da pomaže.

Direktor Dnevnog centra Radovan Dragnić zahvalio se rukovodstvu Opštine Nikšić koje je, kako je rekao, uvijek spremno da podrži njihove aktivnosti.

Bonus video: