Opština Nikšić partner Međunarodnog sajma turizma u Banja Luci

Ove godine Sajam će okupiti više od stotinu domaćih i inostranih izlagača i preko 300 turističkih radnika iz cijelog svijeta

4674 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Turistička organizacija Nikšić
Foto: Turistička organizacija Nikšić

Ovogodišnji partner Međunarodnog sajma turizma u Banja Luci, koji se održava od 10. do 12. marta, je Opština Nikšić. Kako su saopštili organizatori Sajma, koji se po treći put održava u gradu na Vrbasu, Opština Nikšić, na čelu sa predsjednikom Opštine Markom Kovačevićem, prihvatila je njihov poziv da bude ovogodišnji partner sajamskoj manifestaciji.

„Rukovodstvo Opštine Nikšić je prepoznalo značaj 3. Međunarodnog sajma turizma u Banja Luci jer se istoimeni sajam pozicionirao među najvažnijim i najvećim turističkim manifestacijama u Republici Srpskoj koji u svim elementima zadovoljava standarde moderne evropske turističke industrije“, naveli su organizatori.

Ove godine, prema njihovim najavama, Sajam će okupiti više od stotinu domaćih i inostranih izlagača i preko 300 turističkih radnika iz cijelog svijeta.

„Raduje nas posjeta delegacije Opštine Nikšić, na čelu sa predsjednikom Opštine koji će lično prisustvovati ceremoniji otvaranja sajma te će se obratiti svim zvanicama“, poručili su organizatori.

Sajam će, kako su istakli, biti i odlična prilika da Banja Luka i Nikšić „ojačaju saradnju, kako na polju turizma tako i na mnogim drugim poljima saradnje“.

Opština Nikšić i lokalna turistička organizacija su učestvovali na nedavno završenom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, kao i u Ljubljani.

Bonus video: