Pogledajte šta donosi renovirani Okov na Starom aerodromu

Na dan svečanog otvaranja biće odobreno najmanje 15% popusta na kompletan asortiman

45566 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Okov centar na Starom Aerodromu, omiljeno mjesto Podgoričana za opremanje radionice, bašte i domaćinstva, dobija novo ruho. Kao što su svi posjetioci mogli da primijete, u prethodnih pola godine izvođeni su veliki građevinski radovi u ovom prodajnom centru, a sve u cilju podizanja iskustva kupovine na novi nivo.

U znak zahvalnosti zbog strpljenja koje su posjetioci ukazali tokom izvođenja radova, na dan svečanog otvaranja renoviranog centra biće odobreno najmanje 15% popusta na kompletan asortiman. Osim toga kupce očekuje preko 200 ponuda sa mega popustima, ali i vrijedni pokloni.

Renovirani Okov centar na Starom Aerodromu, sada na većoj površini, nudi širi asortiman - posebno u kategoriji proizvoda za opremanje domaćinstva. Primijenjeni su savremeni standardi u izlaganju roba koji će doprinijeti da se posjetioci lakše pronalaze baš ono što im je potrebno.

Osim povećanja prodajne površine poboljšana je preglednost prodajnog centra u kom je asortiman izložen na četiri nivoa. Ugradnjom dodatnog lifta i mostova koji povezuju različite djelove objekta posjetioci se mogu mnogo lakše kretati i tako pronaći sve što im treba za radionicu, baštu ili domaćinstvo.

S obzirom na veliku posjećenost prodajnog centra sprovedene su aktivnosti u cilju skraćenja vremena koje kupci provode na kasama. Otvaranje dodatnog ulaza/izlaza i povećan broj kasa učiniće čitav proces kupovine znatno bržim. Pored toga, na webshop-u kompanije (okov.me) kupci mogu poručiti robu i uz odabir opcije „preuzmi u Okovu“ porudžbina će ih čekati pripremljena.

Svečana ceremonija otvaranja održaće se u četvrtak 9. marta u 9:30 h, a iz kompanije pozivaju sve građane da im se tog dana pridruže i iskoriste brojne prodajne pogodnosti.