Prodajna izložba za prikupljanje sredstava za fukcionisanje poludnevnog boravka koje organizuje NVO "OAZA"

Jedan od razloga ove prodajne izložbe jesu problemi sa finansiranjem tog lokalnog udruženja koje imaju već tri godine i pored ostvarenih zapaženih rezultata kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou

1408 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa izložbe, Foto: Jadranka Ćetković
Detalj sa izložbe, Foto: Jadranka Ćetković

Likovni radovi, kutije za nakit, ukrasne flaše i podmetači su samo neki od proizvoda, mahom od drveta, koje su danas u Cetru za kulturu izložili članovi Udruženja roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju „OAZA“ .

U pitanju je prodajna izložba u cilju prikupljanja sredstava za normalno fukcionisanje poludnevnog boravka korisnika.

Oaza
foto: Jadranka Ćetković

„Radovi su nastali na radno okupacionim radionicama za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju, osobe sa invaliditetom. Izložba je jedna od aktivnosti koje ovo udruženje organizuje u cilju prikupljanja sredstava za redovno funkcionisanje puludnevnog boravka, „kazala je sekretarka Udruženja Rasema Hekalo.

Jedan od razloga ove prodajne izložbe jesu problemi sa finansiranjem tog lokalnog udruženja koje imaju već tri godine i pored ostvarenih zapaženih rezultata kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou.

Oaza
foto: Jadranka Ćetković

„Zato organizujemo i ovu akciju prikupljanja sredstava za rad, a u okviru akcije osmislili smo prodajnu izložbu radova naše djece kako bi upoznali širu javnost i promovisali mogućnosti djece i mladih sa smetnjama u razvoju, osoba sa invaliditetom“, kazala je Hekalo.

Sve aktivnosti objavljuju na fejsbuk stranici NVO OAZA, trudeći se, kako je istakla Hekalo, da ispoštuju princip transparentnosti i odgovornosti.

Oaza
foto: Jadranka Ćetković

Ukoliko neko od donatora želi da podrži rad NVO „OAZA“ može to da učini uplatom na žiro račun NLB Banke: 530-3861-70 NLB Banka Bijelo Polje.

Bonus video: