Ženski klub Skupštine: Humanitarna akcija za djecu sa smetnjama u razvoju za dvije godine postojanja

"Partner humanitarnog događaja, UNICEF u Crnoj Gori uključiće aktivnosti ženskih klubova u svoju širu humanitarnu akciju čiji cilj je pomoć i podrška djeci sa smetnjama u razvoju ali i njihovim porodicama", navodi se u saopštenju

1347 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Ženski klub Skupštine Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Ženski klub Skupštine Crne Gore

Ženski klub Skupštine i Međunarodni klub žena u Crnoj Gori organizovaće humanitarnu akciju čija će sredstva usmjeriti za pomoć djeci sa smetnjama u razvoju.

"Događaj će biti upriličen povodom obilježavanja dvije godine postojanja Ženskog kluba", navodi se u saopštenju Ženskog kluba.

To je saopšteno nakon sastanka kopredsjednice Ženskog kluba Skupštine Branke Bošnjak i Daliborka Pejović, sa članicama Borda Međunarodnog kluba žena u Crnoj Gori, Enisom Murseli Đokaj i Zoricom Mišković Pavićević.

"Sastankom je, ozvaničen početak saradnje dvije značajne i društveno veoma angažovane ženske asocijacije čiji je prevashodni cilj unapređenje i poboljšanje položaja žena i djece, njihovih prava, socijalne, psihološke, ekonomske i zdravstvene zaštite, odnosno, stvaranje boljih uslova života", dodaje se u saopštenju.

"Partner humanitarnog događaja, UNICEF u Crnoj Gori uključiće aktivnosti ženskih klubova u svoju širu humanitarnu akciju čiji cilj je pomoć i podrška djeci sa smetnjama u razvoju ali i njihovim porodicama", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: