Trogodišnjoj Nikoliji potrebno još 900 eura za liječenje u Beogradu

Nikolijina majka je pojasnila da je do sada skupljeno 2.100 eura, a da je ukupno potrebno 3.000

23749 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Za nastavak liječenja trogodišnje Nikolije Perunović iz Nikšića, koja zaostaje u razvoju, potrebno je još 900 eura za terapije i smještaj u Beogradu.

Nikolija je do sada, kako je kazala njena majka Aleksandra, prošla liječenje u Turskoj i Beogradu sa vidnim napretkom. Sada se nalazi u Beogradu sa babom, gdje treba da boravi naredna dva mjeseca.

Njena majka je pojasnila da je do sada skupljeno 2.100 eura, a da je ukupno potrebno 3.000.

Ova sredstva, kako kaže, ne mogu obezbijediti jer ona ne može da radi, "a sva primanja koja je imala su ukinuta".

"Nikolijin otac je stradao sa trideset godina od strujnog udara pa su ona i majka ostale same. Nikolija ima sedmogodišnju sestru koja boluje od autizma, epilepsije i cerebralne paralize i koja se od rođenja liječi. Nikolijina sestra je liječena i van Crne Gore. Molimo vas, kao porodica, pomozite nam. Vjerujemo u vas. Volja dobrih ljudi nam je jedina nada“, stoji u apelu Nikolijine porodice.

Porodica se zahvalila svima koji su pomogli do sada i "nesebično bili uz njih", kao i medijima.

Svi koji mogu i žele da pomognu malenoj Nikoliji da nastavi svoj napredak i liječenje u Beogradu mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro račun:

Svi koji mogu i žele da pomognu Nikoliji da nastavi svoje liječenje u Beogradu, mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro-račun: 535–0100200161062–34.

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.

Bonus video: