Sastanak sa Abazovićem u vezi sa školom "Vladimir Nazor" iduće sedmice

Danas održan protest ispred Vlade, okupljeni iskazali nezadovoljstvo zbog kašnjenja početka izgradnje školske ustanove

2094 pregleda 0 komentar(a)
Sa današnjeg protesta ispred Vlade, Foto: Jelena Vujović
Sa današnjeg protesta ispred Vlade, Foto: Jelena Vujović

Premijer Dritan Abazović iduće sedmice sastaće se sa predstavnicima podgoričke škole "Vladimir Nazor" i predstavnicima roditelja, koji su danas sa učenicima te škole protestovali ispred Vlade.

Iz Vlade je saopšteno da su generalni sekretar Boris Marić i savjetnik premijera za pravna pitanja Ivo Šoć primili direktoricu škole Ljiljanu Krunić Marković i predstavnike roditelja, koji su se danas sa učenicima te škole okupili ispred zgrade Vlade, kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog kašnjenja početka izgradnje te školske ustanove.

Povezani članci

23. Mart 2023.

Protest ispred Vlade: "Želim svoju školu"

"Na sastanku su razmijenjene informacije o napretku ovog projekta i dogovoreno je da se naredne sedmice organizuje sastanak sa predsjednikom Vlade, imajući u vidu da premijer Abazović trenutno boravi u radnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama", navodi se u saopštenju.

Dogovoreno je da sastanku prisustvuju i predstavnici relevantnih institucija zaduženih za sprovođenje procedura za izgradnju nove zgrade te osnovne škole.

"Termin sastanka biće nakonadno utvrđen, a nakon toga biće poznati dalji koraci i konkretna zaduženja u pogledu finalizacije ovog projekta, na zadovoljstvo učenika, roditelja i zaposlenih u OŠ 'Vladimir Nazor'", saopšteno je iz Vlade.

Bonus video: