Rotary klub Podgorica opremio kabinet za logopediju

Durutović i predstavnici Rotary kluba Podgorica su u razgovoru sa sa direktoricom Resursnog centra “Podgorica” Mirjanom Popović sagledali sadašnje potrebe Centra i dogovorili načine buduće saradnje
207 pregleda 1 komentar(a)
Resursni centar, Foto: Rotari klub Podgorica
Resursni centar, Foto: Rotari klub Podgorica
Ažurirano: 13.09.2017. 16:47h

U prostorijama Resursnog centra "Podgorica" predsjednica Rotary kluba Podgorica Milena Durutović uručila je donaciju u ime te organizacije učenicima sa smetnjama u razvoju.

“Ove godine donacija podrazumijeva pomagala i pribor za opremanje specijalističkog kabineta za logopediju. Rotary klub Podgorica strateški prati potrebe Resursnog centra od 2012. godine i, u skladu sa svojim mogućnostima, doprinosi kvalitetnijem radu sa djecom u stanju posebnih potreba”, saopšteno je iz Rotary kluba Podgorica.

Durutović i predstavnici Rotary kluba Podgorica su u razgovoru sa sa direktoricom Resursnog centra “Podgorica” Mirjanom Popović sagledali sadašnje potrebe Centra i dogovorili načine buduće saradnje.

Popović je izrazila svoju zahvalnost rotarijancima Podgorice na dosadašnjoj podršci u unapeđenju životnog i radnog ambijenta djece, korisnika usluga ove javne ustanove.

Bonus video: