Fejzić: Izbor Milatovića cijenim kao zahtjev građana za podizanjem standarda na svim poljima

Fejzić je uputio čestitku novoizabranom predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću

17909 pregleda 91 reakcija 53 komentar(a)
Fejzić, Foto: Savo Prelević
Fejzić, Foto: Savo Prelević

Reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić saopštio je da izbor Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore cijeni kao zahtjev građana za podizanjem standarda na svim poljima.

Iz Islamske zajednice u Crnoj Gori je saopšteno da je Fejzić uputio čestitku novoizabranom predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću.

"Poštovani gospodine Milatoviću, U ime Islamske zajednice i u svoje ime čestitam Vam izbor za predsjednika Crne Gore. Vaš izbor široko ukazanim povjerenjem, cijenim kao zahtjev građana za podizanjem standarda na svim poljima. Vjerujem da ćemo svjedočiti Vašoj posvećenosti tom cilju, inkluzivnim politikama, građanskoj, multikulturalnoj i bogatijoj Crnoj Gori, na zadovoljstvo svakog građanina i kolektiviteta. Poštujući sekularno uređenje, na tom putu možete računati na Islamsku zajednicu u Crnoj Gori. Gospodine izabrani predsjedniče Crne Gore, želim Vam dobro zdravlje i uspjeh krunisan opštim dobrom", poručio je Fejzić.

Milatović je u nedjelju 2. aprila izabran za predsjednika Crne Gore, nakon što je u drugom krugu izbora pobijedio kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

Bonus video: