Vuković: Unaprijediti rješavanje problema studenata

Vuković je izrazio očekivanje, dodaje se u saopštenju, da će odlična saradnja koju imaju biti dodatno unaprijeđena u narednom periodu na korist svih, a naročito studenata

4681 pregleda 2 komentar(a)
Nemanja Vuković sa saradnicima ispred Filozofskog fakulteta u Nikšiću, Foto: Skupština Opština Nikšić
Nemanja Vuković sa saradnicima ispred Filozofskog fakulteta u Nikšiću, Foto: Skupština Opština Nikšić

Predsjednik Skupštine opštine (SO) Nikšić, Nemanja Vuković, sa saradnicima, Ivanom Šljukić, sekretarkom SO, i Dejanom Ivanovićem, sekretarom Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, na inicijativu studenata posjetio je Filozofski fakultet, povodom 4. aprila — Dana studenata, koji se obilježava u znak sjećanja na žrtvu koju je podnio Žarko Marinović.

"U prijatnom razgovoru sa dekanicom Filozofskog fakulteta, Tatjanom Novović, njenim saradnicima, profesorima i predstavnicima menadžmenta Filološkog fakulteta i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, te predstavnicima studenata, konstatovano je da su projekti izgradnje nove zgrade Filološkog fakulteta, novog Studentskog doma i nove sale Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje od velikog značaja za cjelokupnu zajednicu", navodi se u saopštenju SO Nkšić.

Vuković je izrazio očekivanje, dodaje se u saopštenju, da će odlična saradnja koju imaju biti dodatno unaprijeđena u narednom periodu na korist svih, a naročito studenata.

"Saradnja će biti smjerena na rješavanje problema sa kojima se suočavaju, a o kojima je razgovarano na današnjem sastanku", stoji u saopštenju za javnost SO Nikšić.

Ispred zgrade Fakulteta posađena su dva ukrasna žbuna i sedam stabala koje je donirala Opština.

Bonus video: