Sa CLUB PLUS programom lojalnosti 5 odsto povrata novca za narednu kupovinu uz minimalan račun od 10 eura

U svim AROMA, CITY i CONTO marketima

35887 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Ukoliko postanete član CLUB PLUS programa lojalnosti nakon samo jedne obavljene kupovine za 10 i više eura, za svaku narednu iznad ovog iznosa, dobijate 5 odsto* povrata novca od vrijednosti vaše kupljene korpe. Obračunati povrat novca možete da iskoristite i umanjite naredni račun ili da nakon nekoliko kupovina od prikupljenog iznosa povrata obavite gratis kupovinu. Vi birate! Nema komplikovanog bodovanja i uštede se računaju u eurima. Hronologiju kupovina i povrata novca možete pratiti preko CLUB PLUS aplikaciju, a više informacija o samom programu možete naći ovdje.

CLUB PLUS aplikaciju preuzmite ovdje: App Store i Google Play

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Za sve penzionere članove ovog programa obezbijeđeni su dodatne povoljnosti. Dva dana mjesečno uz CLUB PLUS SENIOR karticu moguće je iskoristiti i dodatne pogodnosti. To znači da prilikom svake kupovine uz visinu računa od 10 i više eura, ostvarujete 5 odsto povrata, a dva dana u mjesecu dodatnih 10 odsto na sljedeću kupovinu, uz bilo koji iznos računa.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Vi birate način kako ćete iskoristiti ušteđeni novac! CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

___

*Povrat novca od 5 i 10 odsto za nove kupovine ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.