Živković: Vjekovni suživot i bogatstvo različitosti jedan od osnovnih temelja na kojima počiva naše društvo

"Izražavam nadu da će mir, ljubav i tolerancija, kao univerzalne hrišćanske vrijednosti, doprinijeti očuvanju i nastavku izgradnje dobrih međuvjerskih odnosa za dobrobit svih građana i građanki Crne Gore", piše u čestitki

5751 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Vjekovni suživot i bogatstvo različitosti jedan je od osnovnih temelja na kojima počiva naše društvo, a dalje baštinjenje tih vrijednosti ključ je opstanka Crne Gore, poručio je v.d. predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković.

Živković je nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom, monsinjoru Ivanu Štironji, građankama i građanima koji slave Uskrs po gregorijanskom kalendaru poželio dobro zdravlje, sreću i blagostanje.

"Izražavam nadu da će mir, ljubav i tolerancija, kao univerzalne hrišćanske vrijednosti, doprinijeti očuvanju i nastavku izgradnje dobrih međuvjerskih odnosa za dobrobit svih građana i građanki Crne Gore", piše u čestitki.

Građanima i građankama katoličke vjeroispovijesti uputio je najiskrenije želje da današnji praznik provedu u radosti i veselju sa svojim najbližima.

Bonus video: