Klarić se sastao sa predstavnicima Unije studenata političkih nauka: Parlament otvoren za sve vidove saradnje sa mladima

Iz Skupštine su saopštili da je predstavnik Unije studenata političkih nauka Branko Danilović uručio zahvalnicu Klariću

4733 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore

Crnogorski parlament otvoren je za sve vidove saradnje sa mladima, u kojima prepoznaje snagu, energiju i potencijal za prosperitetniji razvoj zajednice i društva u cjelini, poručeno je sa sastanka generalnog sekretara Skupštine Aleksandra Klarića sa predstavnicima Unije studenata političkih nauka.

Iz Skupštine su saopštili da je predstavnik Unije studenata političkih nauka Branko Danilović uručio zahvalnicu Klariću.

Studenti su, kako su naveli, imali priliku da obiđu reprezentativne skupštinske salone i sale, skupštinsku biblioteku, kao i Plenarnu salu.

“Tokom razgovora je poručeno da je crnogorski parlament u svakom trenutku otvoren za sve vidove saradnje sa mladima u kojima prepoznaje snagu, energiju i potencijal za prosperitetniji razvoj zajednice i društva u cjelini”, kaže se u saopštenju.

Klarić je, ukazujući na važnost studentskog aktivizma kao zamajca budućeg napretka, poručio da mladi ljudi u crnogorskom parlamentu imaju snažnog partnera.

On je naglasio da je Skupština otvorena za moguće inicijative koje bi bile zasnovane na kreativnosti, kvalitetu i stručnosti dolazećih generacija.

Klarić je upoznao predstavnike studenata sa najznačajnijim projektima, kao i aktivnostima koje su realizovane od početka 27. saziva Skupštine Crne Gore.

On je naveo da su rezultati ostvareni u minulom periodu vrednovani sa relevantnih domaćih i inostranih adresa i ukazao na važnost inovativnih tehnoloških rješenja koja su crnogorski parlament učinila konkurentnim najrazvijenijim evropskim predstavničkim domovima.

Klarić je naglasio da Skupština Crne Gore u kontinuitetu ulaže u razvoj i edukaciju ljudskih resursa, ističući profesionalizam skupštinske službe.

Bonus video: