Pošta Crne Gore: Isplata socijalnih primanja počeće u utorak

"Početak isplate nije moguć 15.04.2023. budući da nam je u komunikaciji sa CKB bankom rečeno da nijesu u mogućnosti da Pošti do ovog datuma obezbijede podizanje novca koji je uplaćen od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja za ovu vrstu primanja", navodi se u saopštenju Pošte Crne Gore

18243 pregleda 13 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Luka Zeković
Pošta Crne Gore, Foto: Luka Zeković

Iz Pošte Crne Gore su obavijestili javnost da će isplata socijalnih primanja (materijalno obezbjeđenje, dodatak za djecu, dodatak za njegu i pomoć, naknada po osnovu rođenja djeteta) početi u utorak, 18.04.2023.godine, umjesto u petak 15.04. kako je ranije bilo predviđeno.

"Isto važi za boračka i invalidska primanja", kazali su u saopštenju.

"Početak isplate nije moguć 15.04.2023. budući da nam je u komunikaciji sa CKB bankom rečeno da nijesu u mogućnosti da Pošti do ovog datuma obezbijede podizanje novca koji je uplaćen od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja za ovu vrstu primanja", navodi se u saopštenju Pošte Crne Gore.

Dodaje se da Pošta Crne Gore isplati socijalnih primanja pristupa s posebnim senzibilitetom, te moli korisnike za razumijevanje zbog navedenih okolnosti.

Bonus video: