Bečić: Misli u prazničnim danima posvetiti miru i zajedništvu

"Ujedinjeni i složni, istinski posvećeni boljoj budućnosti stvorićemo duhovni kapital koji će služiti kao temelj bolje budućnosti za sve naraštaje koji dolaze", rekao je lider Demokrata

2440 pregleda 3 komentar(a)
Bečić, Foto: Luka Zeković
Bečić, Foto: Luka Zeković

Lider Demokrata Aleksa Bečić čestitao je Vaskrs mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, episkopima, monaštvu, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjest.

"Vaskrs je dan nade i obnove, kada se ljudi okupljaju s porodicama i prijateljima i slave život, dan da se podsjetimo koliko je snaga života nadmoćna nad svim nevoljama, da ljubav i nada uvijek pobjeđuju nad tamom i da se svako novo jutro rađa s novim izazovima i prilikama.

"Simbolika pobjede života nad smrću je istinsko nadahnuće čovječanstva i ono što nam daje snagu da se suočimo sa svim izazovima koji nas mogu zadesiti i hrabrost da nastavimo dalje.

"U prazničnim danima naše misli treba da budu posvećene miru i zajedništvu. Ujedinjeni i složni, istinski posvećeni boljoj budućnosti stvorićemo duhovni kapital koji će služiti kao temelj bolje budućnosti za sve naraštaje koji dolaze.

"Zato, neka ovaj blagi dan bude prilika da zajedno sa svojim bližnjima i zajednicom, dijelimo radost i ljubav, te da se okrenemo ka budućnosti uz nadu i vjeru u bolje sjutra. Neka nam ovaj dan donese obilje blagoslova i radosti, te neka nam posluži kao inspiracija da živimo život ispunjen radošću, ljubavlju i mirom", naveo je Bečić u čestitki.

Bonus video: