Na Adi očekuju rekorde u maju

Optimizam u Ulcinjskoj rivijeri koja gazduje nudističkim naseljem, buking bolji sto odsto nego lani

6131 pregleda 3 komentar(a)
Renovirani bungalovi tipa B na Adi, Foto: Samir Adrović
Renovirani bungalovi tipa B na Adi, Foto: Samir Adrović

Nudističko naselje na Adi kapije će otvoriti narednog četvrtka 27. aprila, a već četiri dana kasnije, za Prvomajske praznike, ugostiće više od 100 turista.

To je potvrđeno “Vijestima” u Ulcinjskoj rivijeri koja gazduje naseljem na ostrvu.

Direktor ulcinjskog hotelijera Ćamil Hodžić kazao je da je već sada buking za maj bolji za sto odsto u odnosu na lani.

“Očekujemo da znatno premašimo lanjske rezultate u maju što će vjerujem biti dobra uvertira za nastavak sezone”, kazao je Hodžić.

Nudističko naselje na Adi ove godine obilježava 50 godina postojanja zbog čega je uprava odlučila da svim stalnim, ali i budućim gostima, u maju ponudi popust za oko 50 odsto.

“Prodaja kapaciteta ide u skladu sa očekivanjima i planiranim tokom, što podrazumijeva porast ukupnih prihoda, odnosno broja rezervacija i ostvarenih noćenja”, istakao je Hodžić.

Podsjetio je da je Ulcinjska rivijera počela da renovira bungalove tipa B i da će njih oko 25 biti gotovo prije početka špica sezone.

“Od Vojske Crne Gore očekujemo da završi započeti posao sa izravnjavanjem vještačkih pješčanih dina koje su podignute radi zaštite objekata na Adi. Istovremeno, Vojska bi trebalo da iskoristi izvađeni pijesak radi prihranjivanja plaže i to na osnovu dva dopisa dostavljena Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom”, kazao je Hodžić.

Naveo je da je kompanija do sada uspjela da obezbijedi sezonsku radnu snagu uglavnom iz Ulcinja, ali i iz drugih krajeva Crne Gore.

“To nas posebno raduje i mi ćemo kao firma i dalje nastojati da damo svoj doprinos u zapošljavanju naših sugrađana i državljana”, kazao je Hodžić.

Bonus video: