Forum žena NSD nastavio humanitarnu akciju "Solidarnost"

"Narednih dana projekat nastavljamo akciju u naseljima Šušanj, Bjeliši i Mirošica, gdje su naši članovi identifikovali veći broj porodica koje su u izuzetno teškom materijalnom položaju", kazala je u ime Foruma žena NSD Bar Itana Glavanović
319 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2017. 15:21h

Forum žena Nove srpske demokratije (NSD) nastavio je projekat „Solidarnost”, koji je barski opštinski odbor ove partije započeo u junu ove godine. Članice Foruma žena NSD su tako uručile školski pribor i rančeve za deset barskih i sutomorskih učenika prvih razreda osnovnih škola, a obezbijedile su i uručile pomoć u prehrambenim namirnicama i sredstvima za higijenu za pet socijalno ugroženih porodica u Baru i Sutomoru.

"Narednih dana projekat nastavljamo akciju u naseljima Šušanj, Bjeliši i Mirošica, gdje su naši članovi identifikovali veći broj porodica koje su u izuzetno teškom materijalnom položaju", kazala je u ime Foruma žena NSD Bar Itana Glavanović.

Prilikom uručivanja pomoći nepokretnoj i socijalno ugroženoj Verici Živković u Sutomoru, Glavanović je najavila konkretniju pomoć za ovu ozbiljno oboljelu ženu koja živi "u uslovima nedostojnim čovjeka, sa 65 eura mjesečne nadoknade od barskog Centra za socijalni rad“.

Glavanović i njene stranačke koleginice Marija Marsenić i Grozdana Inić uručile su pomoć u hrani i za četiri porodice raseljenika sa Kosova i Metohije i iz BiH.

Galerija

Bonus video: