Rok za dostavljanje ponuda za oglas za Adu produžen do 5. juna

Iz Ulcinjske rivijere kažu da su na zahtjev premijera Dritana Abazovića prolongirali rok za dostavljanje ponuda za zakup 34 kućice

12225 pregleda 4 komentar(a)
Ulcinjska rivijera, Foto: Ulcinjska rivijera
Ulcinjska rivijera, Foto: Ulcinjska rivijera

Iz HTP Ulcinjska rivijera je saopšteno da se produžava rok za dostavljanje ponuda o izdavanju u dugoročni zakup lokacija-34 kućica na Adi Bojani.

Ta odluka je donesena "povodom velikog interesovanja javnosti a na zahtjev premijera Dritana Abazovića", kazali su iz Ulcinjske rivijere.

"Želim da se zahvalim građanima i civilnom sektoru na izraženoj zabrinutosti oko ovog pitanja i Ade uopšte. Onima koji su htjeli da ubiraju političke poene, savjetujem im da gledaju svoj minuli doprinos koji su dali Ulcinju i vidjeće da je njihov doprinos skoro ravan nuli", kazao je predsjednik Odbora direktora Ulcinjske rivijere Simo Dedić, navodi se u saopštenju.

Za razliku od prethodih vlasti, dodaje Dedić, mi uzimamo u obzir zabrinutost i dobronamjerne preporuke građana i civilnog sektora, i onih kojima je Ulcinj uvijek bio u interesu, a ne onih koji su ga zlouprotebljavali kroz svoje "takozvane razvojne politike".

"Prepoznati predstavnici civilnog sektora, koji su branili Ulcinj i borili se za zaštitu gradskih resursa, će uvijek imati otvorena vrata za saradnju", navodi se u saopštenju.

"Rok za dostavu ponuda se produžava do 05.06.2023 te pozivamo civilni sektor da pomno prati transparetnost ove procedure. Takođe pozivam medije i civilni sektor da se na licu mjesta uvjere o lokalitetu i njegovom stanju kako bi stekli uvid u pravo stanje stvari", dodali su iz Ulcinjske rivijere.

Bonus video: