Tehnomax otvara novu radnju u Donjoj Gorici

Otvaranje nove radnje u Donjoj Gorici biće u četvrtak, 18. maja 2023. godine, od 10 časova

10166 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Tehnomax
Foto: Tehnomax

Tehnomax, vodeći maloprodajni lanac potrošačke elektronike, kućnih aparata, bijele tehnike i IT&Gaming opreme, otvara svoju sedamnaestu radnju u Crnoj Gori u četvrtak 18. maja 2023. godine. Novi objekat koji obuhvata impresivnih 1200 m2 izložbenog prostora, predstavlja simbol kontinuiranog rasta i posvećenosti kompanije ka razvoju crnogorske privrede i jednog ozbiljnog crnogorskog brenda.

Otvaranje nove radnje u Donjoj Gorici još jednom potvrđuje našu posvećenost pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga našim kupcima širom zemlje. Sa svojim prostranim izložbenim prostorom od 1200 m2, radnja u Donjoj Gorici će nam omogućiti da predstavimo najnovije proizvode na tržištu renomiranih globalnih brendova.

Tehnomax je zvanični uvoznik za mnoge poznate brendove poput LG, Sony, Samsung, Philips, Bosch, Miele, Gorenje, Apple, Dyson, Tefal, Franke, Faber, Liebherr, Electrolux, Whirpool, Indesit, Ariston, White Shark i mnogih drugih čije proizvode ćete moći naći u ponudi naše nove radnje u Donjoj Gorici. Pored mnogih prepoznatljivih brendova, naš asortiman uključuje i naš sopstveni brend MAX, čija ponuda je iz godine u godinu sve atraktivnija. Pored televizora, nosača, hladnjaka, dispenzera za vodu i grijalica, od ove godine u ponudi MAX brenda možete naći i klima uređaje. Naša težnja jeste da našim kupcima pružimo širok spektar opcija, uz garanciju vrhunskog kvaliteta i performansi.

Pored standardnih proizvoda, nova radnja u Donjoj Gorići će takođe sadržati proizvode koji su dio „Stop inflaciji“ akcije. Učešće u ovakvoj inicijativi ističe našu posvećenost promoviasnju zdravih ekonomskih politika i pružanju podrške našim kupcima u suočavanju sa izazovima koje nosi inflacija. U skladu sa tom idejom, Tehnomax je izabrao grupu proizvoda koja će nositi poseban popust od 20%, a sve u cilju podrške našim građanima u optimizaciji njihove potrošnje u izazovnim ekonomskim prilikama.

Očekujemo da će nova radnja u Donjoj Gorici privući veliki broj kupaca koji su u potrazi za viskokvalitetnim proizvodima i uslugom, a naša stručna prodajna ekipa je spremna da pruži vrhunsku uslugu i stručne savjete svim našim kupcima. Tehnomax će kroz svoju posvećenost kvalitetu, raznolikosti ponude i izvanrednoj korisničkoj podršci nastojati da nastavi sa osvajanjem srca naših kupaca.

Ostajemo predani daljem rastu i razvoju u Crnoj Gori, a kroz našu poslovnu ekspanziju, nastavljamo da kontinuirano doprinosimo crnogorskoj privredi i stvaramo nove mogućnosti za zapošljavanje raznolikog kadra u državi. Naš brend MAX već postaje regionalno prepoznatljiv brend čija ponuda je ponuda svake godine sve atraktivnija. U konačnici, potvrda naše uspješnosti su naši vjerni kupci koji vrijednuju naš pristup i posvećnost, te se uvijek vrlo rado vraćaju i poklanjaju nam svoje povjerenje.

Otvaranje nove radnje u Donjoj Gorici biće u četvrtak, 18. maja 2023. godine, od 10 časova, a ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže i pogledaju šta se to nalazi u ponudi nove Tehnomax radnje u Crnoj Gori, a tom prilikom možete ostvariti popust od 15% na cjelokupni asortiman Tehnomax-a prilikom kupovine od 18. do 20. maja 2023. godine.