Tuborg ponovo pokreće zabavu i dijeli 20.000 poklona: Aktivacija sakupljanja čepova je počela

Pokrenuli smo zabavu, a ljubitelji Tuborga su uvijek dio nje.

16556 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Carlsberg
Foto: Carlsberg

Tuborg Montenegro i ove godine pokreće aktivaciju u kojoj poziva ljubitelje piva da sakupljaju čepove i zamijene ih za vrijedne poklone. Aktivacija će trajati sve do 30.juna ili do isteka zaliha poklona, a Tuborg karavan posjetiće sve gradove u Crnoj Gori kako bi svi učesnici mogli da zamijene sakupljene čepove.

Kako je ovog proljeća na naše tržište stigao i Tuborg Ice, to znači da pored standardnih, možete sakupljati i čepove od najmlađeg člana Tuborg porodice.

U okviru aktivacije čeka vas čak 20.000 poklona među kojima su majice za koje treba sakupiti 25 čepova, bluetooth zvučnici za koje treba sakupiti 50 i električni trotineti za koje je potrebno sakupiti 1000 čepova.

Podsjećamo, po završetku prošlogodišnje aktivacije, Tuborg je od sakupljenih preko pola miliona čepova kreirao zanimljivu instalaciju u prostoru pod nazvom CAPBORG koji je itekako privukao pažnju javnosti.

Tuborg
foto: Carlsberg

Imate više nego dovoljno razloga da nastavite da uživate u Tuborg pivu i naravno da sakupljate čepove ;) Pratite Tuborg Montenegro na društvenim mrežama (@tuborgmne) i informišite se kada dolazimo u vaš grad ali i o ostalim detaljima.

Pokrenuli smo zabavu, a ljubitelji Tuborga su uvijek dio nje.