Udruženje ugostitelja: Organizacija Petrovačke loša već godinama

“Vijesti” su ranije objavile ocjenu Armenka da je Petrovačka noć doživjela potpuni fijasko i dijametralno suprotno mišljenje TO Budva
79 pregleda 0 komentar(a)
Petrovačka noć, Foto: Opština Budva
Petrovačka noć, Foto: Opština Budva
Ažurirano: 06.09.2017. 18:44h

Već nekoliko godina postoji ozbiljno nezadovoljstvo ugostitelja Petrovca zbog loše organizacije Petrovačke noći, poručili su juče iz Upravnog odbora Udruženja ugostitelja Budve.

Saopštili su da su prije dva dana održali sastanak, povodom oštre polemike potpredsjednika Udruženja Ilije Armenka i Turističke organizacije (TO) Budve oko organizacije pučke fešte.

“Vijesti” su ranije objavile ocjenu Armenka da je Petrovačka noć doživjela potpuni fijasko i dijametralno suprotno mišljenje TO Budva.

”Zvanični stavovi Udruženja ugostitelja Budve donose se kroz sjednice Upravnog odbora, na kojima se vodi javna rasprava o svim predloženim tačkama... i potom se o njima javno i glasa, te se donose zajednički zaključci i stavovi. O... organizacijji 'Petrovačke noći', Upravni odbor Udruženja raspravljao je u ponedjeljak, kada je prikupio informacije od svih članova sa područja Petrovca. Zaključak Upravnog odbora je da se kao glavni problem navodi, koji sa sobom povlači i čitav niz drugih problema, to što ugostitelji Petrovca nemaju učešća u organizaciji manifestacije. Već nekoliko godina unazad, postoji ozbiljno nezadovoljstvo ugostitelja Petrovca zbog loše organizacije ove manifestacija sa gotovo najdužom tradicijom. Ne možemo zanemariti činjenicu da je posjećenost, iz godine u godinu, sve lošija. Članovi Udruženja, među kojima je svakako i gospodin Armenko, više decenija uspješno vode restorane u Petrovcu i spremni su da stave na raspolaganje svoje značajne potencijale i doprinesu unapređenju organizacije Petrovačke noći, kako bi ponovo ponosno mogla da se koristi sintagmom najveće pučke fešte od ribe i vina”.

Bonus video: