Adžić: Građanima i turistima obezbijeđeni mir i sigurnost

Ministar i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić posjetili OB Herceg Novi i sa načelnikom Slobodanom Đokićem razgovarali o aktuelnim temama na planu bezbjednosti u tom gradu

1976 pregleda 3 komentar(a)
Foto: MUP
Foto: MUP

Crnogorska policija je sposobna i profesionalna, a zahvaljujući njenom predanom radu građani i turisti mogu da računaju na mir i sigurnost, kazao je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Adžić i vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić posjetili su Odjeljenje bezbjednosti Herceg Novi i sa načelnikom Slobodanom Đokićem razgovarali o aktuelnim temama na planu bezbjednosti u tom gradu.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), sastanak je bio prilika da se Adžić i Terzić upoznaju sa aktuelnim stanjem kada je u pitanju funkcionisanje Odjeljenja bezbjednosti, sa fokusom na prioritetne zadatke, raspoložive materijalno-tehničke i kadrovske kapacitete, kao i ostvarene rezultate u radu.

adžić HN
foto: MUP

Navodi se da je posebna pažnja bila usmjerena na aktivnosti u susret ljetnjoj turističkoj sezoni.

“Konstatovano je da policijski službenici imaju kapacitete da odgovore na ono što su očekivanja građana i svih onih koji posjećuju ovaj grad”, kaže se u saopštenju.

Adžić je rekao da ga raduje što je crnogorska policija sposobna i profesionalna, i što zahvaljujući njenom predanom radu građani i turisti mogu da računaju na mir i sigurnost.

„Obaveza nas kao rukovodstva je da u narednom periodu još više pokažemo da će se cijeniti samo rad i rezultati, da u napredovanju nema diskriminacije, i što je najvažnije da kriminal neće naći uporište u našoj državi“, poručili su Adžić i Terzić.

Bonus video: