Nastavlja se potraga za nestalim Kolašincem

Prema nezvaničnim informacijama, L.R. koji je živio u dijelu Prekobrđa, koji se zove Sela, poslednji put je telefonom komunicirao sa rodbinom 12. juna u poslijepodnevnim satima

4338 pregleda 0 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Potraga za nestalim Kolašincem L.R. (71) , koja traje već sedam dana, do sada nije dale razultate. L.R. je mještanin Prekobrđa, živio je sam, a njegov nestanak policiji je prijavljen 14. juna.

Kako su Vijestima kazali u kolašinskom Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT), potraga će biti nastavljena i narednih dana, a kako tvrde, do sada su preduzete “brojne policijsko -tužilačke aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti”.

Prema riječima rukovoditeljke ODT Maje Šćepanović, obavljaće se i telekomunikaciono vještačenje.

“U potrazi su, predhodnih dana, učestvovali pripadnici Službe zaštite i spasavanja (SZS), dobrovoljaci, mještani.. U pretragu terena bili su ukljčeni dron i psi tragači. U međuvremenu, preduzete su brojne policijsko- tužilačke aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti nestanka lica. U tom pravcu je izdata i naredba za telekomunikaciono vještačenje sa analizom listinga i utvrđivanjem lokacije. Na taj način biće omogućeno da se područje potrage suzi, s obzirom da je riječ o vrlo nepristupačnom terenu. Pored toga, u toku su i druge radnje koje, u interesu postupka, a koje, za sada, ne mogu biti saopštene javnosti”, rekla je Šćepanović.

Prema nezvaničnim informacijama, L.R. koji je živio u dijelu Prekobrđa, koji se zove Sela, poslednji put je telefonom komunicirao sa rodbinom 12. juna u poslijepodnevnim satima.

Konfiguracija terena i nisko rastinje, kako su ranije kazali u kolašinskoj policiji, jako otežavaju i preglednost i potragu.

Bonus video: