Prvi sajam poljoprivrednih proizvoda u Bijelom Polju 26. i 27. juna

Pored izlagača iz Bijelog Polja, učešće su najavili brojni izlagači iz mnogih crnogorskih opština

3331 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Brojni poljoprivredni proizvođači, davaoci smještaja u seoskim domaćinstvima i trgovci mehanizacijom okupiće se u ponedjeljak, 26. juna u Bijelom Polju, na dvodnevnom Sajmu poljoprivrednih proizvoda, mehanizacije i seoskog turizma pod nazivom "Naše selo".

Kako su najavili organizatori, pored izlagača iz Bijelog Polja učešće su najavili brojni izlagači iz mnogih crnogorskih opština, a svoje turističke ponude će predstaviti i lokalne turističke organizacije Berana, Plava, Rožaja, Andrijevice, Mojkovca i drugih opština sa sjevera.

Sajam počinje u ponedjeljak u 12 časova i trajaće do 20 časova. Drugog dana Sajma, 27. juna, program će trajati od 10 do 18 časova, a istog dana će u 11 časova u hotelu Franca biti organizovan poslovni forum na temu "Poljoprivreda i turizam - razvojna šansa Crne Gore".

Organizatori sajma su Opština Bijelo Polje, Turistička organizacija Bijelo Polje, Sekretarijati Opštine Bijelo Polje za poljoprivredu, preduzetništvo, ruralni i održivi razvoj, a pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede i Altermodus.

Bonus video: