Injac: Obezbijediti ambijent u kojem se svaki pojedinac osjeća slobodno i zaštićeno prilikom obavljanja svog posla

Injac je apelovala na nadležne organe da u što kraćem roku otkriju indentitet i sankcionišu osobu koja je ostavila upozoravajuću poruku predsjedniku Odbora direktora gradskog preduzeća “Čistoća” Milanu Vukadinoviću

9216 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Injac, Foto: Luka Zeković
Injac, Foto: Luka Zeković

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac osudila je bilo kakav pokušaj zastrašivanja "onih koji svojim djelovanjem štite interese građanki i građana Podgorice".

Injac se oglasila povodom prijave koju je predsjednik Odbora direktora gradskog preduzeća “Čistoća” Milan Vukadinović podnio Upravi policije zbog prijetnji koje je, kako je naveo, jutros pronašao na svom vozilu. Vukadinović je potvrdio "Vijestima" da je pronašao poruku "Pazi šta radiš, Vukadinoviću".

Injac je apelovala na nadležne organe da u što kraćem roku otkriju indentitet i sankcionišu osobu koja je ostavila upozoravajuću poruku Vukadinoviću.

"Odgovornost cijelog društva je da, uz institucionalnu podršku, obezbijedi ambijent u kojem se svaki pojedinac osjeća slobodno i zaštićeno prilikom obavljanja svog posla, bez opasnosti po ličnu i bezbjednost svoje porodice. Iskazujem punu podršku i zahvalnost gospodinu Vukadinoviću koji svojm djelovanjem ukazuje na nepravilnosti u poslovanju “Čistoće” štiteći tako interese svih građanki i građana Podgorice. Ne smijemo tolerisati bilo kakav vid pritiska, već ohrabriti svakoga da ukazuje na zloupotrebe javnih resursa", kazala je Injac.

Bonus video: