Aerodromi Crne Gore: Aviokompanije mijenjaju red letjenja, moguć veći priliv putnika

"Svaki let prošle nedjelje realizovan je nesmetano zahvaljujući naporima zaposlenih Aerodroma Podgorica da u vanrednim okolnostima opsluže sve putnike i avione"

6980 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Aerodromi Crne Gore saopštili su da aviokompanije koje slijeću na aerodromima u Podgorici i Tivtu mijenjaju red letjenja, te da je moguć u narednom periodu veći priliv putnika.

Iz te kompanije su naveli i da je već opslužen milioniti putnik od početka godine.

"S obzirom na to da su određene aviokompanije tokom narednih dana promijenile red letjenja i najavile saobraćaj u terminima koji su već zauzeti na Aerodromu Podgorica i uprkos tome što smo ih informisali da su kapaciteti bukirani, ipak ćemo svima maksimalno izaći u susret, zbog čega je izvjesno da se narednih dana može očekivati povećan priliv putnika u terminalnoj zgradi", navodi se u saopštenju.

Dodaju i da je moguće i da neki letovi iz Tivta budu preusmjereni na Podgoricu, kao što se desilo u nedjelju 2. jula, a što, kako ističu dodatno može izazvati gužvu u terminalnoj zgradi Aerodroma Podgorica.

"Uprkos svemu, podsjećamo da je svaki let prošle nedjelje realizovan nesmetano zahvaljujući naporima zaposlenih Aerodroma Podgorica da u vanrednim okolnostima opsluže sve putnike i avione. To ćemo učiniti i svakom narednom prilikom kada je to moguće. Ovo je prilika i da vas informišemo da su Aerodromi Crne Gore već opslužili milionitog putnika ove godine i to mjesec ranije nego 2022. U isto vrijeme ističemo da je Aerodrom Podgorica tokom prve polovine 2023. godine opslužio oko 30 odsto više putnika u odnosu na rekordnu 2019. godinu", zaključuje se u saopštenju

Bonus video: