MNTR: Objavljena dva konkursa za sufinansiranje projekata iz oblasti nauke i inovacija

Rok za podnošenje prijava je 21. avgust 2023. godine

5380 pregleda 0 komentar(a)
Konkursi za sufinansiranje projekata iz oblasti nauke i inovacija, Foto: Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja
Konkursi za sufinansiranje projekata iz oblasti nauke i inovacija, Foto: Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja

Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja objavilo je dva konkursa za sufinansiranje projekata iz oblasti nauke i inovacije koji će biti dio ovogodišnjeg festivalskog programa “Dani nauke i inovacija 2023” i poziva sve zainteresovane da budu dio organizacionog tima Festivala i daju mu svoj direktan doprinos, kroz konkretne predloge projekata/programa promocije nauke i inovacija, saopšteno je iz tog ministarstva.

"Ukupan iznos sredstava za potrebe realizacije po Konkursu je 50.000 €, a sufinansiranje Ministartsva po jednoj prijavi za predloge projekata promocije nauke i istraživanja ograničeno je na 3.000 €, odnosno na 5.000 € za predloge inovacionoh programa", navodi se u saopštenju.

Rok za podnošenje prijava je, kako se navodi, 21. avgust 2023. godine

"Učestvujte u organizaciji 11. Festivala “Dani nauke i inovacija 2023”, i pridružite nam u proslavi uloge koju nauka i inovacije igraju u društvu kroz sticanje novih vještina, radosti novih otkrića, spoznaje odgovora na ključna pitanja koja oblikuju našu stvarnost i budućnost. I ove godine, festival će biti održan na više lokacija u Crnoj Gori, u periodu od 27. do 30. septembra 2023. godine", dodaje se u saopštenju Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja.

Link za Konkurs za projekte promocije nauke i istraživanja - https://rb.gy/4btql

Link za Konkurs za inovativne programe - https://rb.gy/1ld70

Bonus video: