Nova zapošljavanja u Mojkovcu: Lokalna uprava oglasili potrebu za sedam radnih mjesta

Kako su kazali iz kabineta predsjednika Opštine Veska Delića sva mjesta koja su oglašena su nepopunjena

9504 pregleda 9 komentar(a)
Zgrada Opštine Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Zgrada Opštine Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović

Opština Mojkovac oglasila je potrebu za popunjavanjem sedam radnih mjesta, a, između ostalog, traže četiri savjetnika/savjetnice za poljoprivredu, po jednog za “opšte poslove, plansku dokumentaciju i internet sadržaje” i komunalne poslove.

Potreban im je, prema oglasu na sajtu Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), i jedan vatrogasac.

Kako su “Vijestima” kazali iz kabineta predsjednika Opštine Veska Delića, sva mjesta koja su oglašena su nepopunjena.

“Opština Mojkovac je u januaru mjesecu ove godine angažovala 12 lica, šest visokoškolaca i šest sa srednjom školom, kroz projekat Zavoda za zapošljavanje ‘Osposobljavanje za rad kod poslodavca’. Oni su bili angažovani na period od šest mjeseci. U međuvremenu raspisan je (i traje još) konkurs na sajtu ZZZCG koji se odnosi na slobodna radna mjesta za rad u lokalnoj samoupravi i Službi zaštite i spašavanja”, kazali su u Delićevom kabinetu.

Pored toga, u minulih pola godine u lokalnoj samoupravi bilo je angažovano 12 osoba, sa srednjom i visokom školom.“Opština je u januaru mjesecu ove godine angažovala 12 lica, šest visokoškolaca i šest sa srednjom školom, kroz projekat Zavoda za zapošljavanje ‘Osposobljavanje za rad kod poslodavca’. Oni su bili angažovani na period od šest mjeseci. U međuvremenu raspisan je (i traje još) konkurs na sajtu ZZZCG koji se odnosi na slobodna radna mjesta za rad u lokalnoj samoupravi i Službi zaštite i spašavanja”.

Bonus video: