ČESTITKA NVO 4 LIFE

Mijović: Poslednja linja odbrane za nezaštićene, obespravljene...

"Nikad ne zaboravite i tu nemjerljivu ulogu koju Vijesti daju u otvaranju i liberalizaciji društva, ali i ulogu „human rights defender-a“ u svakodnevnom životu građana Crne Gore", rekao je Mijović
63 pregleda 0 komentar(a)
Saša Mijović, Foto: NVO 4 Life
Saša Mijović, Foto: NVO 4 Life
Ažurirano: 01.09.2017. 08:35h

Izvršni direktor NVO 4 LIfe Saša Mijović uputio je čestitku povodom 20 godina od izlaska prvog broja "Vijesti".

"Vama i vašim saradnicima, kao i svim zaposlenima u ND Vijesti želim da čestitam jubilej, sa željom da svaki naredni dočekamo u zemlji kakvoj stremimo i kakvom je svi zajedno pravimo. Veoma je važno je istaći vaš nemjerljiv doprinos demokratizaciji društva, i vašu pozitivnu ulogu, u svim dešavanjima kroz koja smo kao društvo prolazili poslednjih 20 godina. Svih 20 godina ste bili i ostali poslednja linja odbrane za nezaštićene, obespravljene, i bili njihova jedina nada u borbi sa sistemom. Građani/ke Crne Gore, u „Vijestima“ prepoznaju jedan od demokratskih kanala komunikacije i zaštite prava običnog čovjeka", kazao je Mijović.

On je dodao da bezbroj puta, kada pojedinac, građanin, "pa čak i ne može da izađe na kraj sa našom birokratijom i administracijom, ili mu prava budu ugrožena od istih, on se poziva na Vijesti, da će obavijestiti novinare Vijesti o tome."

"Nikad ne zaboravite i tu nemjerljivu ulogu koju Vijesti daju u otvaranju i liberalizaciji društva, ali i ulogu „human rights defender-a“ u svakodnevnom životu građana Crne Gore. Na kraju želim da vam se u moje lično, i u ime svih zaposlenih i članova NVO 4 Life, zahvalim na dosadašnjoj saradnji i podršci i poželim puno uspjeha u daljem radu, pa da svi zajedno, kao društvo, u narednom periodu imamo sve više povoda za slavlje", poručio je Mijović.

Preporučujemo za Vas