Sa CLUB PLUS aplikacijom popusti od 30 do 50 odsto na određene artikle

Za sve imaoce Club Plus aplikacije omogućeni su popusti na odabrane artikle od 30 do 50 odsto.

40017 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina - Aroma
Foto: Domaća trgovina - Aroma

Club plus program lojalnosti na transparentan i veoma jasan način prikazuje uštede koje se ostvaruju pri svakoj kupovini iznad 10 i više eura. Uz ove definisane uslove, skeniranjem koda na kasi ostvaruje se 5 odsto povrat novca na sljedeću kupovinu. Uštede su iskazane u novcu tako da u svakom momentu u aplikaciji se može provjeriti visina ostvarene uštede.

CLub plus
foto: Domaća trgovina - Aroma

Pored ušteda u vidu povrata novca, u AROMA, CITY i CONTO marketima pripremili su dodatne povoljnosti za svoje korisnike Club Plus aplikacije. Aktivirana je i opcija AKCIJE pa se na aplikaciji može provjetriti koji su proizvodi sniženi od 30 do 50 odsto. Na ovoj stranici je jasan pregled artikala i prije odlaska u kupovinu može se imati uvid koji proizvodi, koliko i do kada su na akciji. Cijena sa procentualnim popustom će se moći ostvariti skeniranjem akcijskog kupona (klikom na akcijski proizvod na stranici AKCIJE), prije zaključivanja računa. Ukoliko se ne prijavi kupon na kasi prije zaključivanja računa, naknadni obračun popusta neće biti moguć.

CLub plus
foto: Domaća trgovina - Aroma

Za podršku prilikom instaliranja i korišćenja Club Plus aplikacije klikom na ispis PODRŠKA otvoriće se stranica gdje su navedene kontakti servisa za podršku korisnika. Kontakt centar se može pozvati na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

CLub plus
foto: Domaća trgovina - Aroma

CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

________________

*Povrat novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.