Internacionalna policijska asocijacija uručila donaciju Crvenom Krstu u Bijelom Polju

Ispred opštinskog Crvenog krsta, donatorima se zahvalio predsjedik Miloš Kljajević, koji je istakao značaj ovakvih aktivnosti, kojima se širi misija humanosti, solidarnosti ne samo u Crnoj Gori nego širom svijeta

3004 pregleda 0 komentar(a)
Uručena donacija Crvenom Krstu u Bijelom Polju, Foto: Jadranka Ćetković
Uručena donacija Crvenom Krstu u Bijelom Polju, Foto: Jadranka Ćetković

Internacionalna policijska asocijacija (IPA), povodom Svjetskog dana prijateljstva, uručila je prekjuče Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Bijelo Polje, donaciju u vidu odjeće.

"Povodom 30. jula, Svjetskog dana prijateljstva, Internacionalna policijska asocijacija (IPA), organizovala u brojnim zemljama širom svijeta šetnju pod sloganom "Hodaj svijetom za plavo prijateljstvo" Sekcija Crna Gora se pridružila ovoj manifestaciji organizacijom događaja u Podgorici i Bijelom Polju. Okupljeni su ovom prilikom sakupili oko 650 komada odjevnih predmeta, od kojih je 500 donirano Crvenom krstu u Bijelom Polju, dok će ostatak biti predat Crvenom krstu u Podgorici, u cilju prosljeđivanja onima kojima su najpotrebniji", saopštili su iz Internacionalne policijske asocijacije.

Ispred opštinskog Crvenog krsta, donatorima se zahvalio predsjedik Miloš Kljajević, koji je istakao značaj ovakvih aktivnosti, kojima se širi misija humanosti, solidarnosti ne samo u Crnoj Gori nego širom svijeta, što pokazuje i ova aktivnost Internacionalne policijske asocijacije.

"Nadam se da će ovo biti samo jedna od aktivnosti, te da ćemo u narednom periodu sprovesti i neke zajedničke akcije koje će pomoći i doprinijeti da pomoć dođe do svih onih sugrađana kojima je ona potrebna", zaključio je Kljajević.

Bonus video: