USSCG pokreće kampanju za spas Instituta Simo Milošević

Iz USSCG su pozvali njihovo članstvo i sve građane da se priključe potpisivanju peticije za spas Instituta i na taj način daju doprinos kampanji

2238 pregleda 1 komentar(a)
Pokrenuta kampanja za spas Instituta, Foto: USSCG
Pokrenuta kampanja za spas Instituta, Foto: USSCG

Unija slobodnih sindikata (USSCG), u saradnji sa sindikalnom organizacijom Instituta "Simo Milošević" i Opštinom Herceg Novi, pokreće kampanju za spas i očuvanje tog renomiranog brenda crnogorskog zdravstvenog turizma.

Kampanja se održava pod nazivom Svi zajedno kao jedan, Institut je svima vrijedan.

Iz USSCG su pozvali njihovo članstvo i sve građane da se priključe potpisivanju peticije za spas Instituta i na taj način daju doprinos kampanji.

Građani će imati mogućnost da peticiju potpišu ili preuzmu u okviru terenskih posjeta crnogorskim opštinama, koje Unija i Opština Herceg Novi budu organizovale u narednom periodu.

Potpisivanju peticije na štandovima prisustvovaće predstavnici sindikalne organizacije Instituta, Opštine Herceg Novi i USSCG.

Prve tri opštine koje će posjetiti biće Nikšić, Budva i Bar.

Potpisivanje će u četvrtak biti organizovano u Nikšiću, a štand će biti postavljen na Trgu slobode. U Budvi će potpisivanje biti organizovano 8. avgusta na platou ispred zgrade glavne Pošte, a 10. avgusta u Baru na početku šetališta kralja Nikole.

Štandovi će biti otvoreni od 19 sati do 21 sat.

"Osim toga, peticija se može preuzeti sa veb stranice Unije i popunjena dostaviti našoj kancelariji u Podgorici, u ulici Avda Međedovića 108, Stari Aerodrom, ili teritorijalnim povjerenicima Unije čiji se kontakt podaci mogu naći na linku https://usscg.me/povjerenici-za-teritorijalno-djelovanje", dodaje se u saopštenju.

Iz USSCG su pozvali i istaknute ličnosti iz svih oblasti društvenog života, koje podržavaju opstanak Instituta, da se oglase putem medija i društvenih mreža i video porukama i postovima propraćenim hashtag-om 'institutjesvimavrijedan daju svoj doprinos očuvanju Instituta.

"Posebno molimo sve crnogorske štampane i elektronske medije da otvore prostor za praćenje kampanje, kako bi crnogorska javnost bila u potpunosti informisana o toku ove izuzetno važne kampanje za sve građane", rekli su iz Unije.

Bonus video: