Klikovac hoće izmjenu liste odbornika koji prisustvuju vjenčanjima, Čarapić tvrdi da su DPS i Brković odigrali dupli pas

Odbornik DPS-a ističe da se mora zaštitit ugled Glavnog grada, njegov kolega iz PES-a odgovara da je razgovarao sa Brkovićem i da je uvjeren da se radi o igri s DPS-om

33592 pregleda 77 reakcija 25 komentar(a)
Klikovac i Čarapić, Foto: DPS/Pokret Evropa sad
Klikovac i Čarapić, Foto: DPS/Pokret Evropa sad

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac pozvao je danas predsjednika Odbora za imenovanja podgoričkog parlamenta Vasilija Čarapića da zakaže sjednicu tog tijela na kojoj će se predložiti izmjena liste odbornika koji prisustvuju sklapanju braka.

On je na mreži X (doskorašnji Tviter) pozvao Čarapića, funkcionera Pokreta Evropa sad, da to učini radi zaštite ugleda Glavnog grada i sprečavanja odbornika da šire vjersku i nacionalnu mržnju.

Klikovac je to učinio nakon što je odbornik i funkcioner Ujedinjene Crne Gore Milivoje Brković objavio snimak na kom se vidi da prisustvu vjenčanju i da mladencima, kao predstavnik Glavnog grada, čestita brak riječima: "Dogodine na krštenje, dogodine na Lovćenu, dogodine u Prizrenu".

Brković je "Vijestima" kazao da je poziv na vjenčanje prihvatio isključivo zbog svojih prijatelja koji stupaju u bračne vode.

Čarapić je na mreži X, odgovarajući Klikovcu, rekao da je razgovarao sa Brkovićem i da je, kako je kazao, nakon tog razgovora i tvita odbornika DPS-a uvjeren da se radi "o duplom pasu sa DPS-om".

Klikovac mu je replicirao riječima da je to manipulacija.

"Iako Vam se često pričinjavaju dupli pasovi, podmetanja ANB-a (Agencija za nacionalnu bezbjednost) i ostalo, zapravo tako pokušavate da prikrijete ozbiljne političke i ideološke probleme. Nemojte manipulisati, nego saopštite jasan stav povodom ovog nakaradnog ponašanja odbornika", poručio je Klikovac.

Bonus video: