Baranki potrebna pomoć za operaciju u inostranstvu

Skupština opštine Bar za 31. avgust najavila humanitarnu šetnju

54167 pregleda 193 reakcija 12 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Baranki Mileni Lukšić Đurović potrebna je pomoć za još jednu operaciju u inostranstvu.

NVU Žene Bara su, kako prenosi Bar Info, pozvale sve koji su u mogućnosti da pomognu novčano, jer “Milena cijeli život pomaže druge, a sada je čas kada je i njoj potrebna pomoć”.

Uplata se može izvršiti na račun:

Milena Lukšić Đurović, NLB Banka

Broj računa: 530-0800100086553-48

Donacije iz inostranstva mogu se uplatiti i putem platforme gofund.me.

Na toj platformi se navodi da je cilj prikupiti 125.000 dolara, a do sada je donirana petina tog iznosa.

Humanitarna šetnja 31. avgusta

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić saopštio je da je za 31. avgust u 18 sati, na početku Šetališta kralja Nikole, zakazana sjednica Otvorenog parlamenta, u formi humanitarne šetnje za pomoć njihovoj sugrađanki.

"Imajući u vidu vijest koja nas je sve potresla, a vezana je za zdravstveno stanje naše sugrađanke Milene Lukšić Đurović, došli smo na ideju da pozovemo sve odbornike, zaposlene u opštini i građane našeg grada da zajedno sa svojim porodicama prisustvuju ovom 'zasijedanju' Otvorenog parlamenta SO Bar i daju doprinos prikupljanju pomoći kroz akciju 'Kretanje je život-Korak za Milenu", rekao je Nenezić.

Lokalni parlamentarci će, kako je naveo, biti pozvani da kroz učestvovanje u šetnji, kojom se želi ukazati na "potrebu kretanja kao vida zdravog života", doniraju iznos za Milenino liječenje.

"Pored predstavnika u lokalnom parlamentu, pozivamo sve naše sugrađane da učestvuju u humanitarnoj šetnji i time daju svoj doprinos. Ovo će biti prilika takođe da se sa predstavnicima lokalnog parlamenta i izvršne vlasti razmijene mišljenja o pitanjima od lokalnog značaja. Ovo je još jedan od načina približavanja zakonodavne i izvršne vlasti građanima Bara", zaključuje se.

Bonus video: