Lakše korišćenje usluga za lokalno stanovništvo: Izdato više od hiljadu "Volim Kotor" kartica

Svi korisnici kartice mogu ostvariti popuste objektima kao što su Akvarijum, ugostititeljski objekti, pet šopovi, frizerski saloni, apoteke, privatne zdravstvene ustanove i ambulante...

6177 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Građani su pokazali veliko interesovanje za karticu “Volim Kotor”, koja ima za cilj da lokalnom stanovništvu olakša korišćenje usluga u lokalnoj zajednici, u namjeri da poboljša kvalitet života.

Do sada je izdato više od hiljadu kartica, kazala je za Radio Kotor saradnica na poslovima promocije Turističke organizacije Kotor Ivona Prskalo.

"Interesovanje naših sugrađana premašilo je naša očekivanja. Svi korisnici 'Volim Kotor' kartice mogu da ostvare popuste u različitim objektima kao što su Akvarijum, ugostititeljski objekti, pet šopovi, frizerski saloni, apoteke, privatne zdravstvene ustanove i ambulante. Ažurirani spisak partnera sa kojima smo ostvarili saradnju, može se pronaći na našem sajtu i društvenim mrežama. Za sada imamo oko 50 partnera, ta lista stalno raste, a nadamo se da će nam se kompanije za koje postoji veliko interesovanje takođe priključiti, poput Žičare Kotor- Lovćen ili velikih trgovinskih lanaca za koje svakodnevno imamo upite, kada će se priključiti ovom projektu“, kaže Prskalo.

Kako dodaje, procedura izdavanja kartice traje nekoliko minuta, a svi zainteresovani građani mogu doći u kancelariju br. 38 Turističke organizacije, sektora za promociju, koja se nalazi na prvom spratu zgrade Lovćen osiguranja, ponedjeljkom i utorkom od devet do 11 sati.

Pravo na karticu imaju svi punoljetni stanovnici kotorske opštine, a potrebno je donijeti ličnu kartu ili pasoš kao dokaz o prebivalištu.

Bonus video: