Organizovan đački prevoz iz Zete do srednjih škola u Podgorici

Dogovorene i linije u gradskom i prigradskom saobraćaju, koje će startovati u ponedeljak 4. septembra, a čiji su polasci prilagođeni đačkim. Linije su Anovi - Ponari, Anovi - Gostilj, Botun - Ljajkovići i Ljajkovići – Aerodrom

3214 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Đački prevoz od Opštine Zeta do srednjih škola u Podgorici od ponedjeljka 4. septrembra biće organizovan kao poseban linijski prevoz.

Đački autobusi će voziti na dvije trase - iz Mataguža sa polascima u šest i 12 časova i od spomenika Šušunja (preko Berislavaca i Bijelog Polja) sa polascima u 5.50 i 11.50.

Takođe će ih vraćati od škola nazad u povrtaku istom trasom, sa polascima od Mašinske škole u 13.05 i 19.05.

Iz Opštine Zeta je navedeno da su sa predstavnicima BTC Zeta dogovorene i linije u gradskom i prigradskom saobraćaju, koje će startovati u ponedeljak 4. septembra, a čiji su polasci prilagođeni đačkim.

saobraćaj Zeta
foto: Screenshot

Linije su Anovi - Ponari, Anovi - Gostilj, Botun - Ljajkovići i Ljajkovići – Aerodrom.

saobraćaj Zeta
foto: Screenshot

"U toku školskih mjeseci biće pet polazaka radnim danima i dva polaska subotom, dok se nedeljom i praznicima neće saobraćati. U mjesecima mimo školske godine (zimski i ljetni raspust) i radnim danima će autobusi saobraćati dva puta dnevno. Prevoznik BTC Zeta će u septembru voziti potpuno besplatno sve građane u gradskim i prigradskim linijama, piše u saopštenju Opštine Zeta

Bonus video: