Adžić, Terzić i Rakonjac ugostili mališane iz Dječjeg doma "Mladost"

Djeca, njih 22, su u pratnji dva vaspitača, boravila u kampu i družila se sa pripadnicima Uprave policije na poziv Terzića

4074 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić u kampu na Zlatici ugostili su djecu iz Dječjeg doma "Mladost" u BIjeloj.

Djeca, njih 22, su u pratnji dva vaspitača, boravila u kampu i družila se sa pripadnicima Uprave policije na poziv Terzića.

Pomoćnik direktora Uprave policije Miloš Rakonjac djeci je poželio dobrodošlicu, te su pripadnici Protivterorističke i Posebne jedinice policije djecu upoznali sa policijskim poslom kroz prikaz njihovih aktivnosti, a koje su bile prilagođene njihovom uzrastu.

"Djeca su imala priliku da ostvare direktan kontakt sa policijskim službenicima i dijelom opreme koju koriste u cilju podizanja svijesti o tome da su policijski službenici tu za njih i sve građane kojima je njihova pomoć potrebna, da su oni tu da ih zaštite. Osim toga posjeta je bila prilika da se djeca upoznaju i sa policijskim poslom kao mogućim zanimanjem kojim bi se mogli baviti u budućnosti. Sa djecom je u posjeti policiji boravila direktorica Doma Marela Savić koja je istakla posebno zadovoljstvo organizacijom događaja, dok mališani nisu krili oduševljenje prikazanim sadržajem u kampu Zlatica", piše u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: