Koncert i tematska tribina glumca Nikole Pejakovića – Kolje 10. i 11. septembra u Petrovcu

2736 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Afirmacija mladih kreativnih ljudi u manjim mjestima, produžetak ljetnje sezone, unaprijeđenje i razvoj sadržaja su samo neki od povoda za pripremu i realizaciju lijepih aktivnosti u Petrovcu u narednom periodu koje organizuju udruženi mještani uz podršku Turističke organizacije opštine Budva, Opštine Budva i HG „Budvanska rivijera“.

Prvi u nizu događaj je najavljen za nedjelju uveče, 10. septembar, kada će se održati koncert Nikole Pejakovića – Kolje i „Grobovlasnika“ i benda „Senkina đeca“ iz Podgorice. Program počinje u 22 sata na terasi tvrđave „Kastelo“, a ulaz je slobodan.

Za ponedjeljak, 11. septembar, predviđena je tribina ovog glumca, reditelja i scenariste na temu izazova sa kojima se mladi susreću, posebno opojnih droga i psihoaktivnih supstanci, opasnosti korišćenja za zdravlje i život uopšte, a iz svog ličnog iskustva će objasniti kako mu je vjera pomogla u toj stravičnoj borbi sa porocima. Tribina će biti održana u ponjedeljak u 19 sati u sali SD „Crvena komuna“ u Petrovcu.

„Cilj organizacije ovog programa je najprije uticaj na poboljšanje kulturno-zabavnog života mladih u Petrovcu kojima je potrebno u ovom malom porodičnom mjestu u kome odrastaju ponuditi raznovrsniji sadržaj kako bi svoje slobodno vrijeme što kvalitetnije provodili i izbegli loše navike i načine ponašanja kojima su nažalost tinejdžeri današnjice sve više skloni”, navode organizatori.

Bonus video: