UCG: U prostorijama Rektorata u utorak javna tribina na temu „Kriza u obrazovanju - društvo u krizi“

"Ovo je još jedna u nizu javnih tribina koje Univerzitet Crne Gore organizuje najmanje jednom mjesečno, počev od januara 2023. godine, na aktuelne teme od važnosti za Univerzitet i društvo u kojem djeluje", kazali su iz UCG-a

4980 pregleda 4 komentar(a)
Rektorat UCG (Ilustracija), Foto: Boris Pejović
Rektorat UCG (Ilustracija), Foto: Boris Pejović

Iz Univerziteta Crne Gore (UCG) su saopštili da će u utorak 12. septembra 2023. godine, u 19:00 časova održati javnu tribinu na temu „Kriza u obrazovanju - društvo u krizi“ u prostorijama Rektorata UCG, u Podgorici.

Iz UCG-a su pojasnili da će na tribini govoriti prorektor za nastavu UCG Veselin Mićanović, dekanica Filozofskog fakulteta Tatjana Novović, generalni direktor Direktorata za opšte srednje obrazovanje Slobodan Savović, predsjednik sindikata prosvjete Crne Gore Radomir Božović, dodali su, da je moderator tribine Bojana Šolaja, studentkinja druge godine master studija Filosofije.

"Ovo je još jedna u nizu javnih tribina koje Univerzitet Crne Gore organizuje najmanje jednom mjesečno, počev od januara 2023. godine, na aktuelne teme od važnosti za Univerzitet i društvo u kojem djeluje", zaključuje se u saopštenju UCG-a.

Bonus video: