Asocijacija mladih SNP: Nedopustivo je da mještani Bera nemaju mogućnost da dođu do svojih radnih mjesta i škola

"Linija 53 je od velikog značaja za mještane Bera i ona mora biti realizovana u skladu sa redom vožnje, svakog dana", rekli su iz Asocijacije mladih SNP-a iz Podgorice

3112 pregleda 2 komentar(a)
Asocijacija mladih SNP Podgorica, Foto: Asocijacija mladih SNP Podgorica
Asocijacija mladih SNP Podgorica, Foto: Asocijacija mladih SNP Podgorica

Propust lokalne vlasti, zbog kojeg đaci iz podgoričkog naselja Beri nemaju redovan autobuski prevoz, mora biti riješen u najkraćem mogućem roku, saopšteno je iz Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Podgorica.

"Ono protiv čega smo se borili trideset godina, sada se ponavlja u mandatu nove podgoričke vlasti, što mora biti sankcionisano od strane rukovodilaca u lokalnim institucijama", navodi se u saopštenju.

Kako su rekli iz Asocijacije mladih, nedopustivo je da mještani naselja Beri, među kojima su brojni đaci, nemaju mogućnost da dođu do svojih radnih mjesta i škola, zbog propusta preduzeća "Putevi".

"Linija 53 je od velikog značaja za mještane Bera i ona mora biti realizovana u skladu sa redom vožnje, svakog dana", dodali su.

Kako je saopšteno, Asocijacija mladih pozvala je na odgovornost jer, kako kažu, ovo nije prvi propust ovog preduzeća, jer je odluka o besplatnom gradskom prevozu za sve građane, koja je posebno značajna za đake, kasnila nedelju dana.

"Najmoralniji čin bi bio podnošenje ostavke rukovodećih kadrova u "Putevima", čime bi se građanima pokazalo da postoji sistem odgovornosti i neka nova praksa u slučaju gdje se ista greška ponavlja više puta", naglasili su.

Zaključili su da se mora raditi u interesu građana, a "ne nanjihovu štetu".

Bonus video: