Ćulafić: Vujović priznao da je bilo propusta, Injac da ga smijeni ako se utvrdi odgovornost

Odbornik DPS-a pozvao gradonačelnicu Podgorice da preispita odgovornost i, kako je rekao, (ne)činjenje v.d. direktora "Vodovoda i kanalizacije"

7585 pregleda 5 komentar(a)
Ćulafić, Foto: Demokratska partija socijalista
Ćulafić, Foto: Demokratska partija socijalista

Stefan Ćulafić, odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada, pozvao je gradonačelnicu Oliveru Injac da preispita odgovornost i, kako je kazao, (ne)činjenje v.d. direktora gradskog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Ratka Vujovića.

"Uvažena gradonačelnice, g-đo Injac, kao univerzitetski profesor imam izuzetnu dozu odgovornosti prema onome što javno kažem i vrlo sam oprezan u iznošenju javne riječi. Cijenim da tu dozu odgovornosti i Vi kao univerzitetski profesor osjećate. Upravo zbog toga, pozivam Vas da preispitate odgovornost i (ne)činjenje v.d. izvršnog direktora DOO Vodovod i kanalizacija, zbog čijih postupaka i propusta (koje je i sam priznao) je danima dovedeno u opasnost zdravlje hiljada naših sugrađana i građana Danilovgrada. Ukoliko se odgovornost v.d. izvršnog direktora utvrdi, a objektivni dokazi za to postoje, ne sumnjam da ćete ga u skladu sa onim što ste javno obećali i izjavili u Skupštini Glavnog grada na III sjednici održanoj 11. maja pozvati na odgovornost i razriješiti funkcije", napisao je Ćulafić na društvenoj mreži Iks.

Bonus video: