Skup bajkera u Igalu

Na rok koncertima nastupiće pet bendova: u petak sviraju grupe "Falcons" iz Rume i "Krugovi u žitu" iz Trebinja, a u subotu "Rebeka“ iz Nikšića, „The great spirit“ iz Sremske Mitrovice i "Supermensi" iz Šapca
154 pregleda 0 komentar(a)
moto skup, Foto: MC Cruiser
moto skup, Foto: MC Cruiser
Ažurirano: 25.08.2017. 12:51h

Međunarodni moto skup koji već šesti put organizuje MC Cruiser iz Herceg Novog počeo je danas na plaži Ušće u Igalu .

U MC Cruiser - najstarijem i najvećem moto klubu u Crnoj Gori, očekuju veliki broj bajkera, motorista i ljubitelja dvotočkaša iz čitavog regiona, za koje su pripremili bogat trodnevni program.

Na rok koncertima nastupiće pet bendova: u petak sviraju grupe "Falcons" iz Rume i "Krugovi u žitu" iz Trebinja, a u subotu "Rebeka“ iz Nikšića, „The great spirit“ iz Sremske Mitrovice i "Supermensi" iz Šapca. U subotu će biti organizovan defile motora kroz grad i bajkerske igre na plaži a, osim dobre zabave, za goste će biti obezbijeđeni večera u petak, ručak u subotu i doručak u nedelju.

“U želji da se i ovoga puta dokažu kao dobri organizatori i još bolji domaćini, članovi moto kluba MC Cruiser su uredili teren za kamp, u koji su već počeli da stigli prvi bajkeri. Od prvog skupa 2012. godine u Igalu, i narednih u Bijeloj pa opet u Igalu, odziv je sve veći a vjeruju da će ovo biti najmasovniji i najbolji skup do sada”, navode iz Cruiser i obećavaju dobar provod i lijepo druženje u opuštenoj atmosferi na samoj obali mora. Pozivaju stare i nove prijatelje na njihov VI moto skup, čiji su pokrovitelji Turistička organizacija i Opština Herceg Novi .

Bonus video: