Lalatović: Moje navode ću lako dokazati u sudskom postupku

"Što se tiče navoda o finansijakim zloupotrebama podsjetiću predsjednika UO da Upravni odbor usvaja redovni finansijski izvještaj kao i tromjesječne funansijske izvještaje koje prosljeđujemo resornom ministarstvu"

5640 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Razrješena direktorica nikšićkog Doma za starih, Anđela Lalatović, saopštila je da će sve svoje navode lako dokazati u sudskom postupku.

Lalatović, koja se potpisala kao direktor JU Dom starih Nikšić, reagovala je na navode predsjednik Upravnog odbora (UO) Doma za stare, Zdravka Zečevića.

Zečević je saopštio da je Lalatović smijenjena zbog nezakonitog postupanja i višestruke zloupotrebe službenog položaja.

"Što se tiče navoda o finansijakim zloupotrebama podsjetiću predsjednika UO da Upravni odbor usvaja redovni finansijski izvještaj kao i tromjesječne funansijske izvještaje koje prosljeđujemo resornom ministarstvu. Ukoliko ste zaboravili svaki finansijski izvještaj ste upravo vi potpisali i na ni jedan nije bilo primjedbi od ministarstva", navela je Lalatović u reagovanju.

Dodaje da će u sudskom postupku dostaviti i ostale akte koje je Zečević, kako je navela, potpisao a koje je "možda zagubio".

"Ali ne sumnjam da ćete kao vrsni pravnik sa sumnjivim porijeklom diplome pravnika umjeti da se iznesete sa partijskim zadatkom koji vam je naložen da izvršite a uz pomoć 'vaših' konsultanata iz resornog ministarstva", zaključuje se u reagovanju

Bonus video: