Milatović čestitao Dan unutrašnjih poslova: Vjerujem da ćete nastaviti da časno služite državi i građanima

"Povodom Dana unutrašnjih poslova srdačne čestitke svim službenicima i rukovodstvu uz zahvalnost na posvećenosti u očuvanju mira, stabilnosti i pravnog poretka naše zemlje"

3884 pregleda 11 komentar(a)
Milatović, Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore
Milatović, Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je svim službenicima i rukovodstvu MUP-a i Policije Dan unutrašnjih poslova.

"Povodom Dana unutrašnjih poslova srdačne čestitke svim službenicima i rukovodstvu uz zahvalnost na posvećenosti u očuvanju mira, stabilnosti i pravnog poretka naše zemlje", napisao je Milatović na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Kazao je da posao koji im je povjeren nosi posebnu odgovornost i izazove, naročito u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali i svih oblika ugrožavanja ljudskih prava.

"Vjerujem da ćete u godinama pred nama nastaviti da časno služite državi i građanima, dajući doprinos izgradnji sigurnog okruženja, na ponos svih nas", zaključio je Milatović.

Kako su najavili iz Uprave policije, više ulica u Podgorici nekoliko sati biće zatvoreno za saobraćaj zbog obilježavanja Dana unutaršnjih poslova.

Od 16 do 21 sat, biće zatvorene ulice Slobode, Novaka Miloševa, Miljana Vukova, Vučedolska, Bokeša i Bašićeva ulica, kao i Karađorđeva i ulica Vuka Karadžića.

Bonus video: